Ons team

Miix staat voor maatschappelijke vooruitgang. Wij breiden steden in, niet uit. En dat op een verantwoorde, futureproof manier.
Kopie van IMGL9490 web c Michiel Devijver

Darel Torremans

Ingenieur-architect met een rugzakje. Hij ziet vastgoed, ontwikkeling en architectuur als een driver naar een betere maatschappij. Die liefde combineert hij met een fascinatie voor winter- en zomerspelen, citytrips en architecturale hoogstandjes. En uiteraard ook zijn twee dochtertjes!

Managing Director
darel@miix.be
Kopie van IMGL9422 web c Michiel Devijver

Karel Desmet

Industrieel ingenieur Bouwkunde met een praktische instelling en to-the-point visie. Hij leeft bij de leuze: “I can and I will, watch me”. Daarnaast heeft deze sportieve papa een groot hart voor bouw en techniek, en voor zijn twee prachtige dochtertjes.

Project Manager
karel@miix.be
Kopie van IMGL9450 web c Michiel Devijver

Niels De Sutter

Deze handelsingenieur, ex-auditor heeft een voorliefde voor cijfers en logica: don’t try to fool him! Hij heeft een passie voor investeringen, vastgoed en sport, maar vooral zijn zoon en pasgeboren dochter!

Finance Manager
niels@miix.be
Kopie van IMGL9430 web c Michiel Devijver

Pieter Vandepitte

Project Developer met een passie voor architectuur en design. In zijn vrije tijd geniet hij van reizen en het ontdekken van inspirerende architectuur. Sport houdt hem in vorm, waardoor hij altijd klaar is voor een nieuwe uitdaging.

Project developer
pieter@miix.be

Word jij onze nieuwe collega?

Onze vacatures

Over Miix

Wij creëren grootschalige woon- en werkplekken met een mix aan functies voor een mix van mensen. Met onze binnenstedelijke vastgoedprojecten tonen we dat die mengeling van mensen en functies de beste keuze is voor een bruisend leven: van, door en voor mensen. We verbinden gezinnen, vrienden en buren. Alleen zo bouw je fleurige buurten.

Onze beide ogen zijn gericht op de toekomst. De uitdaging om duurzame en toekomstklare wijken te bouwen groeit en houdt ons scherp. Daarenboven willen we meerwaarde creëren voor elke omgeving waarin we actief zijn: esthetische architectuur en aandacht voor groen, niveau met alles in de buurt.

Met wat gezelligheid en verbondenheid ‘in the miix’. Dat geldt binnen onze eigen muren, maar ook binnen diegene die we zetten. Met als hoogste doel: een positieve afdruk nalaten op de wereld.

Meer weten? Maak een afspraak met het team!

Kopie van IMGL9507 web c Michiel Devijver

Samen in de miix

Kriebelt het bij jou om steden en buurten mee vorm te geven? Zit je graag mee aan het stuurwiel van een ambitieus en hartverwarmend team? Piep dan zeker eens in onze openstaande vacatures.

Ik ben benieuwd

Heb je een vraag?

Of heb je zin om even een koffietje te komen drinken? In elk geval: contacteer ons gerust!

Ik heb een vraag

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op ‘OK’ te klikken ga je akkoord met onze cookie verklaring.

Werken bij miix?