Marmaló

Oudenaarde

Deze historisch verankerde confituur- en fruitwerkingsfabriek vormen we om naar de meest duurzame en levendige woon- en werkwijk van Oudenaarde. Met aandacht en een knipoog naar het rijke verleden. Onder andere met de toekomstige aanplanting van fruitbomen binnen een kwalitatief masterplan van Kras Architecten.
Panden HR 46

Sterke mix

Het programma zal bestaan uit een mix aan appartementen, woningen, KMO-ruimte, kantoorruimte voor zelfstandigen en diensten, creatieve bedrijven en kleinschalige winkelvoorzieningen. We kiezen voor het behoud van een aantal historische fragmenten en zullen van de momenteel 90% verharde grond evolueren naar ca. 50% ontharding. We zetten ook in op complementariteit tussen werk- en woonfuncties.

  • Panden HR 50
  • Panden HR 79

Slim ontwikkeld

Hemelwater vangen we op in grote wadi’s om te hergebruiken op niveau van de site. We voorzien ook rotatieparking, hanteren het STOP-principe waarbij stappers en trappers voorrang hebben en starten binnenkort een tijdelijke invulling op. Da’s slimme inbreiding in het centrum van de stad!

Team: Kras Architecten, DnA architecten, Omgeving, Mint

Ontdek meer over Marmaló op de projectwebsite!

  • Panden HR 6
  • Panden HR 21

Samen in de miix

Kriebelt het bij jou om steden en buurten mee vorm te geven? Zit je graag mee aan het stuurwiel van een ambitieus en hartverwarmend team? Piep dan zeker eens in onze openstaande vacatures.

Ik ben benieuwd

Heb je een vraag?

Of heb je zin om even een koffietje te komen drinken? In elk geval: contacteer ons gerust!

Ik heb een vraag

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op ‘OK’ te klikken ga je akkoord met onze cookie verklaring.

Werken bij miix?